0
lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Livrare gratuita peste 400 lei
Suport tehnic gratuit
Retur simplu si usor
Disponibilitate imediata
CRAZY SALES!
Reduceri de peste 20%
Foloseste codul 
FLASH20

Politica de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

Introducere

Această politică de confidențialitate RAM MULTI INVEST vă oferă detalii despre modul în care colectăm și procesăm datele dumneavoastră personale prin utilizarea site-ului nostru, www.rammultiinvest.ro Prin furnizarea datelor dumneavoastră, ne garantați că aveți peste 13 ani.

S.C. RAM MULTI INVEST S.R.L. este administratorul de date și este responsabil pentru datele dumneavoastră personale (denumită în continuare „noi”, „nouă” sau „nostru” în această politică de confidențialitate RAM MULTI INVEST).

Detalii de Contact

  • Numele complet al entității legale: S.C. RAM MULTI INVEST S.R.L.
  • Adresa de e-mail: office@rammultiinvest.com
  • Adresa poștală: Strada Petru Rareş Nr.4, Constanța 900745

Este foarte important ca informațiile pe care le deținem să fie corecte și actualizate. Dacă informațiile dumneavoastră personale se modifică, vă rugăm să ne comunicați modificările prin trimiterea unui e-mail la office@rammultiinvest.com.

Ce Date Colectăm Despre Dumneavoastră conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST și Scopul Acestora

Datele personale reprezintă orice informație capabilă să identifice o persoană. Nu includ date anonime.

Putem procesa următoarele categorii de date personale despre dumneavoastră:

1. Date legate de comunicare

  • Descriere: Includ orice comunicare pe care ne-o trimiteți, fie prin intermediul formularului de contact pe site-ul nostru, prin e-mail, mesaje text, mesaje pe rețelele sociale, postări sociale sau orice altă comunicare pe care ne-o trimiteți.
  • Scopul prelucrării: Pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru a păstra evidențele și pentru a stabili, urmări sau apăra revendicările legale.
  • Motivul legal pentru prelucrare: Interesul nostru legitim de a răspunde la comunicările primite, de a păstra evidențele și de a stabili, urmări sau apăra revendicările legale.

2. Date legate de client conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

  • Descriere: Acestea includ date referitoare la orice achiziție de bunuri și/sau servicii, cum ar fi numele, funcția, adresa de facturare, adresa de e-mail, adresa de livrare, numărul de telefon, datele de contact, detaliile achiziției și detaliile cardului.
  • Scopul prelucrării: Pentru a furniza bunurile și/sau serviciile pe care le-ați achiziționat și pentru a păstra înregistrările acestor tranzacții.
  • Motivul legal pentru prelucrare: Realizarea unui contract între dumneavoastră și noi și/sau luarea de măsuri la solicitarea dumneavoastră de a încheia un astfel de contract.

3. Date utilizator

  • Descriere: Se referă la datele despre modul în care utilizați site-ul nostru web și orice servicii online, împreună cu orice date pe care le postați pentru publicare pe site-ul nostru sau prin alte servicii online.
  • Scopul prelucrării: Pentru a opera site-ul nostru și a asigura securitatea acestuia, pentru a menține copii de rezervă ale site-ului și/sau ale bazelor de date și pentru a permite publicarea și administrarea site-ului nostru.
  • Motivul legal pentru prelucrare: Interesul nostru legitim de a gestiona corect site-ul nostru și afacerea noastră.

4. Date tehnice

  • Descriere: Aceste date includ informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și a serviciilor online, cum ar fi adresa IP, detalii despre browser, durata vizitelor pe paginile site-ului nostru, vizualizările de pagină și căile de navigare, detalii despre numărul de utilizări ale site-ului nostru web, setările fusului orar și alte tehnologii pe dispozitivele utilizate pentru accesarea site-ului nostru web.
  • Scopul prelucrării: Pentru a analiza utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru web și a altor servicii online, pentru a administra și proteja afacerea și site-ul web, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante și pentru a înțelege eficiența publicității noastre.
  • Motivul legal pentru prelucrare: Interesul nostru legitim de a administra corect site-ul nostru și afacerea noastră, de a ne dezvolta afacerea și de a ne stabili strategia de marketing.

5. Date de marketing

  • Descriere: Includ date despre preferințele dumneavoastră în primirea marketingului de la noi și de la terții noștri și preferințele dumneavoastră de comunicare.
  • Scopul prelucrării: Pentru a vă permite să participați la promoțiile noastre, cum ar fi concursuri și oferte gratuite, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante și pentru a măsura sau înțelege eficacitatea acestei publicități.
  • Motivul legal pentru prelucrare: Interesul nostru legitim de a studia modul în care clienții utilizează produsele/serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a dezvolta afacerea și pentru a stabili strategia de marketing.

Utilizarea Datelor Dumneavoastră Personale conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

Putem folosi date legate de comunicare, date legate de client, date utilizator, date tehnice și date de marketing pentru a vă furniza conținuturi și reclame relevante pentru site-ul nostru (inclusiv anunțuri Facebook sau alte anunțuri afișate) și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității. Motivul nostru legal pentru această prelucrare este interesul legitim de a dezvolta afacerea.

De asemenea, putem utiliza astfel de date pentru a trimite alte comunicări de marketing către dumneavoastră, motivul nostru legal pentru această prelucrare fiind fie consimțământul, fie interesul legitim (și anume, să dezvoltăm afacerea).

Date Sensibile conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

Nu colectăm date sensibile despre dumneavoastră. Datele sensibile se referă la informații care includ detalii despre rasa sau etnia dumneavoastră, convingerile religioase sau filozofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informații despre sănătatea dumneavoastră și datele genetice și biometrice. Nu colectăm informații despre condamnările penale și infracțiuni.

Colectarea Datelor Personale conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

Putem colecta date despre dumneavoastră prin furnizarea datelor direct către noi (de exemplu, prin completarea formularelor pe site-ul nostru sau prin trimiterea de e-mailuri). Este posibil să colectăm automat anumite date de la dumneavoastră pe măsură ce utilizați site-ul nostru, prin utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare. Consultați politica noastră privind cookie-urile pentru mai multe detalii.

Este posibil să primim date de la terțe părți, cum ar fi furnizorii de servicii de analiză, rețele de publicitate sau furnizori de servicii tehnice.

Comunicări de Marketing conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

Motivul legal pentru procesarea datelor dumneavoastră personale pentru a vă trimite comunicări de marketing este fie consimțământul dumneavoastră, fie interesele noastre legitime (creșterea afacerii noastre).

Ne puteți cere nouă sau terțelor părți să încetam să vă trimitem mesaje de marketing în orice moment, urmând link-urile de renunțare din mesajele de marketing trimise către dumneavoastră sau trimițându-ne un e-mail la office@rammultiinvest.com.

Dezvăluirea Datelor Personale conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

Solicităm tuturor părților terțe cărora le transferăm datele să respecte securitatea datelor dumneavoastră personale și să le trateze în conformitate cu legea. Permitem acestor terțe părți să vă proceseze datele personale numai în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Este posibil să împărtășim datele personale cu:

  • Furnizori de servicii IT și de administrare a sistemelor.
  • Consilieri profesioniști, inclusiv avocați, bancheri, auditori și asigurători.
  • Organe guvernamentale care ne obligă să raportăm activitățile de prelucrare.
  • Terțe părți cărora le vindem, transferăm sau fuzionăm părți ale afacerii noastre sau ale activelor noastre.

Transferuri Internaționale conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

De fiecare dată când transferăm datele dumneavoastră personale din SEE, ne asigurăm că există cel puțin una dintre următoarele garanții:

  • Transferăm datele doar în țări aprobate de Comisia Europeană ca furnizând un nivel adecvat de protecție.
  • Folosim contracte specifice sau mecanisme de certificare aprobate de Comisia Europeană.
  • Transferăm datele numai dacă avem consimțământul dumneavoastră explicit.

Securitatea Datelor conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

Am introdus măsuri de securitate pentru a preveni pierderea, utilizarea, modificarea, dezvăluirea sau accesarea accidentală a datelor dumneavoastră personale fără autorizație. Doar angajații și partenerii care au nevoie în afaceri să cunoască aceste date vor avea acces la ele.

Reținerea Datelor conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

Vom păstra datele dumneavoastră personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii cerințelor legale, contabile sau de raportare. În anumite circumstanțe, putem anonimiza datele dumneavoastră personale în scopuri de cercetare sau în scopuri statistice.

Drepturile Dumneavoastră Legale conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

Conform legilor privind protecția datelor, aveți drepturi referitoare la datele dumneavoastră personale, inclusiv dreptul de a solicita accesul, corectarea, ștergerea, restricționarea, transferul, obiectul procesării, transferabilitatea datelor și retragerea consimțământului (în cazul în care motivul legal al procesării este consimțământul).

Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile enunțate mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@rammultiinvest.com.

Linkuri către Terțe Părți conform Politicii de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

Acest site poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații terță parte. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca părțile terțe să colecteze sau să partajeze date despre dumneavoastră. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.

Politica de Utilizare Cookie-uri și Politica de Confidențialitate RAM MULTI INVEST

Puteți seta browser-ul dumneavoastră să refuze toate cookie-urile sau să vă avertizeze atunci când site-urile setează sau accesează cookie-urile. Dacă dezactivați cookie-urile, anumite părți ale acestui site pot deveni inaccesibile sau nu vor funcționa corect. Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim, consultați politica noastră privind cookie-urile.


Concluzie

Această politică de confidențialitate RAM MULTI INVEST explică cum S.C. RAM MULTI INVEST S.R.L. colectează, utilizează și protejează datele dumneavoastră personale. Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@rammultiinvest.com.

Contact
Luati legatura cu noi
Livrare din stoc
LIvrare imediate. Stocuri disponibile in Romania
Livrare gratuita
La comenzi de peste 400 lei
Retur
Consultati Politica de Retur
homeheartenvelopeusercartphone-handsetmap-markerclockcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram